• Réflecteurs de salles de concert

✓ Oude én nieuwe gebouwen

✓ Al eerdere historische realisaties

✓ Ecologisch verantwoord

Restauratie van stucwerk

Bent u op zoek naar een ervaren aannemer voor de restauratie van stucwerk? De experten van Building Arts uit Antwerpen herstellen en renoveren al jaren allerhande pleisterwerk. Het originele en authentieke karakter van uw woning blijft steeds intact, in combinatie met perfecte afwerking.

Benieuwd naar onze projecten in renovaties en restauratiewerken?

Restauratie

Schakel ons in voor de restauratie van uw stucwerk

Naargelang de stijl van uw woning en uw voorkeur maken we bij de restauratie van uw stucwerk gebruik van verschillende technieken: cementeren, pleisteren met kalk of gips, of afwerking met leem. Zo heeft een plafond in een herenhuis een andere aanpak nodig dan een plafond in een nieuwbouw. Na het herstellen of renoveren van uw pleisterwerk is er de mogelijkheid om uw muren ook van een likje verf te voorzien, zodat ook de afwerking tot in de puntjes verzorgd is. Onze service gaat dan ook verder dan enkel restauratiewerken, wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent. Wij herstellen en renoveren pleisterwerk in nieuwe én oude huizen en hebben al enkele imposante projecten op ons palmares staan. Zo mochten wij enkele historische gebouwen op de Grote Markt in Brussel en het Koninklijk Patrimonium een mooie opknapbeurt geven door onder andere het pleisterwerk te herstellen.

Contacteer ons

Wilt u uw pleisterwerk of stucwerk laten herstellen of renoveren? Heeft u een andere restauratie die uitgevoerd moet worden, zoals een authentiek plafond herstellen? Neem dan snel contact met ons op om een afspraak in te plannen en de mogelijkheden te bepreken. U bereikt ons door te bellen naar het nummer +32 (0)476 29 48 84 of door ons contactformulier in te vullen. Wij komen zo snel mogelijk naar u terug met meer informatie over uw pleister- en schilderwerken.