• Réflecteurs de salles de concert

✓ Oude én nieuwe gebouwen

✓ Al eerdere historische realisaties

✓ Ecologisch verantwoord

Restauratie herenhuis in Antwerpen

Overweegt u een restauratie uit te laten voeren van een herenhuis in Antwerpen? Dan staat u aan de vooravond van een spannende, maar complexe onderneming. Het gaat niet zomaar om een renovatie; het is een zorgvuldig samenspel van vakmanschap en historisch bewustzijn. Bij Building Arts begrijpen we deze nuances volledig.

Benieuwd naar onze projecten in renovaties en restauratiewerken?

Antieke plafonds

De nuances van restauratie herenhuis

Bij de restauratie van een herenhuis komt veel meer kijken dan u op het eerste gezicht zou denken. Het restaureren van het plafond, bijvoorbeeld, is niet alleen een kwestie van opknappen maar van herstellen in de originele glorie. De restauratie van stucwerk vereist een meesterhand die de authenticiteit van het pand kan behouden. Tijdens de restauratie vergeten we natuurlijk de moulures niet, deze zijn namelijk een onmisbaar deel van de charme van een herenhuis zijn. Ze kunnen eenvoudigweg niet ontbreken in een grondige restauratie.

Plan vandaag nog uw afspraak voor een meesterlijke restauratie

Uw herenhuis verdient een restauratie die niet alleen voldoet aan esthetische eisen maar ook eer doet aan zijn historische wortels. Zet vandaag nog de stap naar een restauratie die zowel de geschiedenis eert als een nieuwe toekomst creëert voor uw herenhuis. Wilt u er zeker van zijn dat de restauratie van uw herenhuis wordt uitgevoerd door een partner die gespecialiseerd is in restauratiewerken? Neem dan nu contact met ons op om een afspraak in te plannen.