• Réflecteurs de salles de concert

✓ Oude én nieuwe gebouwen

✓ Al eerdere historische realisaties

✓ Ecologisch verantwoord

De renovatie van een oud huis

Denkt u eraan een renovatie van een oud huis te laten uitvoeren? Dan neem Building Arts uit Antwerpen deze uitdaging graag aan. Wij realiseerde in het verleden al enkele grote projecten, zoals de renovatie van historische gebouwen op de Grote Markt in Brussel en van het Koninklijk Patrimonium. Met andere woorden, wij zijn dé perfecte partner voor u.

Benieuwd naar onze projecten in renovaties en restauratiewerken?

Renovatie

Laat de renovatie van uw oud huis over aan ons

Building Arts beschikt over jarenlange ervaring in pleister- en schilderwerken voor oude én nieuwe gebouwen. Wij voeren onze restauratiewerken altijd met de nodige creativiteit en een correcte service uit. Bij de renovatie van uw oud huis gebruiken wij steeds moderne technieken, maar ook traditionele materialen zoals hout, vergulding of lijstwerken in kalk en gips behoren tot de mogelijkheden. Ook stucwerk en het herstel ervan, kunt u perfect aan ons toevertrouwen.

Plan vandaag nog een afspraak in

Wilt u de renovatie van uw oud huis zorgeloos uitbesteden? Maak dan een afspraak met onze experten. Zij zijn gedreven in elk project, waaronder onder meer authentieke plafonds herstellen. U bereikt ons via +32 (0)476 29 48 84, door een e-mail te sturen naar giuseppe@buildingarts.be of door ons contactformulier in te vullen.