• Réflecteurs de salles de concert
  • Réflecteurs de salles de concert

Building Arts: creatieve renovatie- en restauratieprojecten

Building Arts is gespecialiseerd in renovaties en restauratiewerken van oude en beschermde gebouwen. Vóór de oprichting van het bedrijf verdiende Giuseppe Nocera zijn sporen in de creatieve sector en kunstwereld, onder andere in de balletwereld. In combinatie met een perfecte kennis van alle moderne en traditionele technieken vormt deze creatieve ervaring dé garantie op een uiterst knap en perfect afgewerkt resultaat. Kortom: de ideale partner voor restauraties van gebouwen, pleister- en schilderwerken, moulures, stucwerk, plamuurwerk en meer.

Benieuwd naar onze projecten in renovaties en restauratiewerken?

Neem snel een kijkje in onze galerij, of kijk hier voor een overzicht van onze activiteiten.

Ecologisch verantwoord ondernemen

Duurzaamheid en ecologie vormen basiswaarden in al onze renovatie- en restauratieprojecten. Geen loze woorden, maar wel een engagement naar onze klanten en onze leefomgeving. Hoe? Door enkel natuurlijke producten te gebruiken (gips en kalk), maar ook door zoveel mogelijk materialen te recycleren.

Giuseppe Nocera

Over oprichter Giuseppe Nocera

Giuseppe Nocera is geboren in 1967 in Castellamare di Stabia, in de provincie Napels in Italië. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in de kunstwereld, waaronder 16 jaar in het Koninklijk Ballet van Vlaanderen. Deze creatieve ervaring besloot hij aan te vullen met een opleiding stukadoor, waarmee hij zich op zijn tweede passie wierp, namelijk restauraties van klassieke gebouwen. In 2013 startte hij met zijn eigen bedrijf, Stucco Arte, om in 2017 samen met Jean Lemineur ‘Building Arts’ op te richten in Antwerpen.