• Réflecteurs de salles de concert

✓ Oude én nieuwe gebouwen

✓ Al eerdere historische realisaties

✓ Ecologisch verantwoord

Plafond herstellen

Moet u het plafond van uw nieuw of oud gebouw laten herstellen en zoekt u daarvoor een échte specialist? Dan is Building Arts uit Antwerpen dé perfecte partner voor u. Met onze jarenlange ervaring op de teller laten wij uw plafond er weer als nieuw uitzien, zonder in te boeten op de authenticiteit van het originele plafond.

Benieuwd naar onze projecten in renovaties en restauratiewerken?

Antieke plafonds

Uw plafond op een professionele manier laten herstellen

Of u nu uw oude plafond wilt laten herstellen, of op zoek bent naar een aannemer voor de renovatie van uw nieuw plafond, wij klaren de klus steeds op een professionele en nauwkeurige wijze. Bij het herstellen van het plafond, wordt eerst loszittend pleisterwerk verwijderd en eventuele barsten vrijgemaakt. Vervolgens wordt er geschuurd en worden voegen opgevuld. Tijdens het proces worden ook de onderdelen van het plafond, zoals moulures, ornamenten en rozetten hersteld. Wilt u meer te weten komen over hoe wij te werk gaan wanneer we een plafond herstellen? Maak dan snel een afspraak om de herstellings- en restauratiewerken te bespreken.

Neem contact met ons op

Wilt u ons inschakelen om uw plafond te herstellen of wilt u een beroep doen op onze andere diensten, zoals de renovatie van een oud huis? Neem dan contact met ons op. Dat doet u door te bellen naar het nummer +32 (0)476 29 48 84, door een e-mail te sturen naar giuseppe@buildingarts.be of door ons contactformulier in te vullen.