• Réflecteurs de salles de concert

✓ Oude én nieuwe gebouwen

✓ Al eerdere historische realisaties

✓ Ecologisch verantwoord

Plafond herenhuis restaureren in Antwerpen

Het plafond van een herenhuis restaureren in Antwerpen is een complexe klus die de volledige aandacht van een expert verdient. Deze plafonds zijn meer dan gewoon een dak boven uw hoofd; ze zijn vaak kunstwerken op zich. Zeker in een stad als Antwerpen, waar elk herenhuis zijn eigen verhaal en karakter heeft, is de expertise van Building Arts onmisbaar bij het restaureren van uw plafond.

Benieuwd naar onze projecten in renovaties en restauratiewerken?

Antieke plafonds

Het belang van vakmanschap bij het restaureren van het plafond in een herenhuis

Bij het restaureren van het plafond in een herenhuis komt heel wat kijken, zoals herstellingen, retouches en grotere ingrijpen. Het inschakelen van een ervaren aannemer is daarom geen luxe, maar een noodzaak. De moeilijkheden van het restaureren van een plafond in een oud gebouw zijn niet te onderschatten. Denk aan authentieke plafonds herstellen, inclusief ornamenten en rozetten, die de charme van uw residentie accentueren. En laten we vooral de moulures niet vergeten, die eveneens een minutieuze aanpak vergen.

Uw droomplafond is slechts één afspraak verwijderd

Samen bespreken we uw wensen en de mogelijkheden om het plafond in uw herenhuis te restaureren naar zijn oorspronkelijke glorie. Kies voor het vakmanschap van een ervaren stukadoor en zorg ervoor dat het plafond van uw herenhuis het kunstwerk wordt dat het ooit was. Wij hebben ook de expertise om de renovatie van een beschermd gebouw aan te pakken. Uw herenhuis verdient het allerbeste. Waarom zou u nog aarzelen? Neem nu contact met ons op om een afspraak in te plannen.