• Réflecteurs de salles de concert

✓ Oude én nieuwe gebouwen

✓ Al eerdere historische realisaties

✓ Ecologisch verantwoord

De herstelling van moulures in Antwerpen

Building Arts is dé perfecte partner voor de herstelling van moulures in Antwerpen. Wij herstellen moulures in zowel oude als nieuwe gebouwen en hebben al enkele imposante historische gebouwen op onze palmares staan. Lees snel verder en ontdek waarom u met een gerust hart uw moulures in onze handen kunt leggen!

Benieuwd naar onze projecten in renovaties en restauratiewerken?

Moulures

Een professionele herstelling van uw moulures

Moulures zijn dé eyecatcher van een gebouw en het is dan ook logisch dat u deze na schade wilt laten herstellen op de juiste manier. Onze experten herstellen al jaren nieuwe én authentieke plafonds en nemen de taak dan ook graag op zich. Tijdens de realisatie van uw project bekijken we welke technieken het best bij uw moulures passen en bespreken we de mogelijkheden. De herstelling van de moulures gebeurt zodanig dat het originele karakter nooit verloren raakt. Laat al uw restauratiewerken over aan ons en slaap op uw beide oren. Datzelfde geldt overigens wanneer u andere zaken aan uw plafond laat herstellen, zoals ornamenten of rozetten.

Bekijk onze eerdere realisaties

Bent u benieuwd naar hoe wij uw moulures herstellen? Bekijk dan in onze galerij enkele eerdere realisaties. Wilt u echter meteen een afspraak inplannen om de mogelijkheden bij een herstelling van moulures te bespreken? Dan neemt u gerust contact met ons op. Contacteer ons vandaag nog door te bellen naar het nummer +32 (0)476 29 48 84, door een e-mail te sturen naar giuseppe@buildingarts.be of door ons contactformulier in te vullen. Wij bezorgen u zo snel mogelijk meer informatie omtrent onze diensten en aanbiedingen.