• Réflecteurs de salles de concert
  • Réflecteurs de salles de concert

Unieke en creatieve renovaties en restauraties

Pleisterwerken en schilderwerken in oude en nieuwe gebouwen

Hebt u recent een oud of klassiek gebouw gekocht of plant u renovatiewerken en is enkel het beste en knapste resultaat goed genoeg? Building Arts beschikt over jarenlange ervaring in pleister- en schilderwerken voor oude en nieuwe gebouwen. Hieronder vindt u een overzicht van al onze activiteiten, telkens uitgevoerd met een correcte service en de nodige creativiteit, mede dankzij onze achtergrond in de artistieke wereld. Ook denken we steeds met u mee om van uw project een succes te maken. Hier vindt u alvast enkele voorbeelden van onze gerealiseerde projecten.

Onze gerealiseerde projecten omvatten tal van artistiek hoogstaande gebouwen, zoals kerken en historische gebouwen (bijvoorbeeld op de Grote Markt van Brussel), en zelfs gebouwen van het Koninklijk Patrimonium. Telkens projecten waarbij onze unieke combinatie van artistieke vaardigheid en creatieve vindingrijkheid, oog voor detail en perfecte afwerking prachtig tot uiting komt. Wenst u ook een beroep te doen op onze professionele dienstverlening voor de renovatie of restauratie van een (beschermd) gebouw, neem dan snel contact op. We werken vanuit Antwerpen, maar zijn actief in heel België.

Onze activiteiten

Pleisterwerk

Pleisterwerken voor elk type gebouw, nieuwbouw of renovatie. Naargelang de stijl en uw voorkeur maken we gebruik van verschillende technieken: cementeren, pleisteren met kalk of gips, of afwerking met leem. Het resultaat: het originele karakter van uw woning blijft behouden, in combinatie met een perfecte afwerking.

Schilderwerken

Building Arts verzorgt alle schilderwerken in en rond uw woning. Maak het verschil met een perfecte afwerking van uw binnenmuren en gevels. Wij denken proactief mee bij de keuze van materialen, technieken en kleuren, zodat u zeker bent van een indrukwekkend resultaat.

Restauraties en renovatiewerken, ook van beschermde gebouwen

Kocht u recent een oud gebouw en wenst u graag het originele karakter behouden, maar wel met een piekfijne afwerking en een duurzaam resultaat? Ook voor renovatiewerken zijn we de juiste partij: dankzij onze ervaring in de kunstwereld beheersen we alle technieken voor een perfecte renovatie, ook van geklasseerde gebouwen. Dit gaat van moderne technieken zoals pleister- en plamuurwerk of steen tot traditionele materialen en technieken zoals hout, vergulding of lijstwerken (moulures) in kalk en gips. Ook stucwerk kunt u perfect aan ons toevertrouwen.

Plamuurwerken

Wenst u de muren of gevels van uw woning te plamuren? Zowel voor bestaande als voor nieuwe gebouwen passen zorgen we dankzij verschillende technieken voor een knap afgewerkt eindresultaat. Zowel voor manuele plamuurwerken (voor een gedetailleerde afwerking), als voor machinaal plamuren of spuitplamuren (voor grote oppervlakken) kunt u bij ons terecht. U bent steeds zeker van een mooi glad resultaat, als ideale ondergrond voor uw verdere afwerking.

Onderzoek

Een nieuwbouw of renovatie vereist vaak voorafgaand onderzoek om zeker te zijn van een optimale stabiliteit, of gewoon om de juiste vergunningen te kunnen aanvragen. Voor dergelijke bodem- en andere studies kunt u steeds een beroep doen op Building Arts.

Ook voor de keuze van de juiste materialen vertrouwt u het best op het advies van een expert. Deze helpt proactief mee om de juiste materialen te kiezen voor uw renovatie of restauratie, of voor nieuwbouwprojecten.