• Réflecteurs de salles de concert

✓ Oude én nieuwe gebouwen

✓ Al eerdere historische realisaties

✓ Ecologisch verantwoord

Authentieke plafonds herstellen

Wilt u uw authentieke plafonds laten herstellen door professionals? De experten van Building Arts uit Antwerpen zijn een kei in het restaureren van plafonds in oude en nieuwe gebouwen. Zelfs wanneer uw plafond uit rozetten, ornamenten of andere speciale eyecatchers bestaat, wij deinzen voor niets terugnemen elke uitdaging met beide handen aan.

Benieuwd naar onze projecten in renovaties en restauratiewerken?

Antieke plafonds

Authentieke plafonds creatief herstellen

Wij staan al jaren bekend om onze correctheid, creativiteit en enthousiasme. Daarom is Building Arts dé perfecte partij om uw authentieke plafonds te herstellen. Bovendien houden wij bij het restaureren van oude plafonds altijd rekening met het originele karakter van het gebouw en nemen we de herstelling van moulures en andere details aan uw plafond graag op ons. Wist u trouwens dat wij in het verleden al restauratiewerken mochten uitvoeren voor verschillende historische gebouwen op de Grote Markt in Brussel en het Koninklijk Patrimonium? Wij verzorgen uw gehele project dan ook tot in de puntjes en restaureren uw oude plafonds op dé perfecte manier. We stoppen niet tot u 100 % tevreden bent met het eindresultaat.

Kom meer te weten over onze dienstverlening

Wilt u uw oude plafonds laten restaureren en zoekt u daarom een expert in het herstellen van authentieke plafonds? Neem dan snel contact op met onze experten. Lees zeker ook meer over ons verhaal en werkwijze, om meer te weten te komen over wie we zijn en wat we doen. U bereikt ons voor een afspraak op het nummer +32 (0)476 29 48 84, door een e-mail te sturen naar giuseppe@buildingarts.be of door ons contactformulier in te vullen.